KADETI KK UMAG : KK RUDAR 70 : 73

Nakon lijepe i zaslužene pobjede predkadeta, odigrana je utakmica kadeta, KK UMAG : KK RUDAR (Labin ). Istina, očekivali smo pobjedu i spremali se da uknjižimo dva boda, ali nije išlo.

I solidno je krenulo, lagano smo vodili, igrači Rudara su nas stizali i tako cijelu utakmicu. Uprkos našem vodstvu, prva četvrtina završava neriješeno ( 20 :20 ), drugu dobijamo jedan razlike ( 19 : 18), treća je opet neriješena ( 12 : 12 ). U četvrtoj vodimo sa 6 razlike i kada trebamo prelomiti utakmicu, dolazi do katastrofalne igre u obrani, zona nam puca na svim spojevima i u pri kraju utakmice, igrači Rudara tricom odlaze na nedostižnih tri razlike.

Činjenica je da gubimo dobivenu utakmicu. Razlog je sigurno jako loša igra u obrani , i vrlo loš obrambeni skok, slaba zonska obrana.

Drugi je razlog slab ulazak u utakmicu ( vjerojatno smo mislili da će se Rudar predati bez borbe ).

I treći je razlog, pristup treningu, rad na treningu kao i pristup utakmici i samom klubu. Šteta, imamo solidnu ekipu, ima talenata ali treba promijeniti odnos prema klubu i mnogo se više zalagati kako na treninzima tako i na utakmici.

I još jedna stvar, dragi naši kadeti : BEZ OBRANE NEMA DOBRE KOŠARKE .

KK UMAG ( Šabanović 7, Kokalović, Knežević 7, Maurel 35, Fabris 12, Coslovich , Milić 5, Zakinja 4

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.