KK PAZIN : KK UMAG 63 :10 , DJEČACI

Dječaci , KK UMAG, na gostovanju u Pazinu, protiv vrlo jake ekipe KK PAZIN, doživjeli su težak poraz. Od početka utakmice nije krenulo kako treba i protiv dobrih Pazinjana nije moglo bjlje. Pokušao je trener Erlić motivirati naše klince, ali nije bilo uspjeha.

Naši su dječaci još poprilično zaigrani, neozbiljni, nemaju nikakvog iskustva, a nedostaje i malo više košarkaškog bezobrazluka. Sve su to odlični klinci, fini pristojni, solidno rade na treninzima, redovno dolaze i relativno se trude da ispune trenerove zamisli. U odnosu na prošlu godinu, kada smo bili treći u županijskoj ligi, ova nam je godina donijela smjenu generacije , mnogo novih klinaca , početnika . Teško je i trenirati na ovaj način , jer na treninzima imamo više generacija ( od 2010-2006 godište ) i teško je uskladiti i složiti trening za dječake 2006 godište , koji su u klubu duže i trening za košarkaške početnike.

Za slijedeću takmičarsku sezonu moramo podijeliti godišta i svakako imati više termina za kvalitetan trening.

Veseli činjenica da je malih košarkaša puno , da redovno dolaze . To je u ovoj godini najveći uspjeh generacije dječaka.

I da ne zaboravimo, FILIP PIOL je trenutačno vodeći strijelac lige dječaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.