KOŠARKAŠKI TJEDAN, KADETI,PREDKADETI,DJEČACI

KADETI  : KK POREČ  – KK UMAG  79 : 76

Jedna žestoka ,teška i borbena utakmica , u Poreču, sa sumnjivim zapisničkim stolom i …  nije se moglo više. Iako smo vodili do pred kraj utakmice i borili se maksimalno, igrači Poreča sa više koncentracije u finisu i malo sreće i bodovi ostaju u Poreču. Šteta

PREDKADETI  :  KK UMAG – KK STOJA  23 : 108

Nakon odlične igre protiv Olive na naš teren dolazi jaka ekipa iz Pule – Stoja. Ovakvo kukavičko, neborbeno , neangažirano izdanje naših predkadeta još nismo vidjeli. Jednostavno su se uplašili, inače odličnih igrača iz Pule, i apsolutno ničim nisu pokazali da mogu bar malo parirati KK STOJA. Slabo, slabo i slabo. Najviše brine nedostatak želje za dobrim rezultatom, strah i poljedica svega je  katasrofalni poraz.

DJEČACI : KK POREČ – KK UMAG 35 : 22

Solidna utakmica u Poreču naših najmlađih igrača. U ovu smo sezonu krenuli oslabljeni, sa puno novih igrača koji tek uče prve košarkaške korake , no uprkos tome pružili smo kvalitetan otpor trenutačno boljim Porečanima. Rezultat 35 : 22 za Poreč ne pokazuje naše pravo stanje, jer smatramo da možemo i znamo više. No dobro, ide se dalje čekamo uzvratnu utakmicu u drugom dijelu prvenstva, gdje će se sigurno drugačije igrati.

Ovaj tjedan naši predkadeti igraju protiv još jednog teškog protivnika, u Puli.Poželimo im sreću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.