Sezona 2019/2020

I krenula je nova takmičarska sezona za naše Lavove i Laviće. Odlukom vodstva kluba , prijavili smo natjecanje u dvije kategorije : juniori i dječaci. Iz poznatih razloga ( odlazak većeg broja igrača, pretežno predkadeta,)nismo u situaciji da igramo ligu . Šteta jer smo imali dobru generaciju, dobre igrače koji su počeli igrati košarku u Umagu, ali , stvarnost je drugačija.

Naši juniori , generalno, nisu dobro počeli sezonu. Nije problem u porazima, znamo koliko vrijedimo i šta možemo. Problem je u dolasku na treninge , neozbiljnosti i odnosu prema klubu. Redovno trenira samo 5 juniora i biti će jako teško odraditi sezonu na ovaj način. Prijeti nam izbacivanje iz lige, kazne, blamaža, sramota. Na žalost i to je naša stvarnost.

Predkadeti redovno treniraju i spremaju se za sezonu 2020/21. Radimo na organizaciji utakmica za predkadete i pokušavamo ih održati na okupu. I to je vrlo teško , jer djeci osim terninga, trebaju i utakmice. Treba biti strpljiv i vjerujem da će za slijedeću tekmičarsku sezonu, uz ovakav inenzitet treninga biti prava ekipa.

I na kraju naši najmlađi članovi, dječaci i mini basket. Lijepo ih je vidjeti na treningu, zadovoljni smo sa brojem igrača, trudom i zalaganjem naših Lavića. Samo tako neka nastave.

Ovo je kratak osvrt na trenutno stanje u našem malom kluibu. Poteškoća ima, pozitivne energije ima, samo hrabro naprijed.

Jen, dva ,tri, grizi …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.